Rodeo er som et smykke!

 

RODEO

 

Endelig har jeg fått stolen Rodeo i stuen min, å jeg er så fornøyd. Må si som designeren sa til meg: du har vert med på noe historisk.

Denne stolen er designet  her på Jæren , på Varhaug. Det er gått 2 år siden Frode Skretting startet med å lage en prøve hjemme i garasjen sin.

 

Jeg traff Frode litt tilfeldig for over 1 år siden, han trengt litt tips fra meg og lurte på om jeg kunne komme å se litt hjemme hos han. Klart jeg kunne det. Da fortalte han om stolen han jobbet med, og det vart veldig spennende.  Han snakket å forklarte, og jeg ble mer å mer klar over at denne stolen  ville jeg ha.

Neste gang jeg traff Frode spurte jeg hvordan det gikk med produksjonen, og en stolt designer sa med stor glis, nå er det en konteiner på vei!

 

 

 

 

 


Stolen er spesielt designet for at ryggen skal trenes styrkes

Komentaren til elste gutt i huset: Fytti så kult mamma, men hva er det?

Pussi prøvte å ligge oppi, men bli redd fordi den er ikke stødig. 

Jeg er heldig som har fått denne flotte stolen, for dere andre som vil ha så skal den selges på Møbelgalleriet i Stavanger.

Merethe

2 kommentarer

Ewy Marie

23.03.2014 kl.21:18

Det der er virkelig et smykke av et møbel :) Så artig å ha noe slikt som ikke alle andre har.

Merethe Elin

23.03.2014 kl.21:28

Takk, Ewy Marie, er så glad jeg endelig har fått den i stuen min.

Kakedamen

24.03.2014 kl.00:08

Den er kjempefin, men finnes det en video der noen faktisk bruker den? Jeg skulle så gjerne ha sett hvordan den virker i praksis. Føler meg litt teit, men jeg ser det faktisk ikke sånn umiddelbart. Kunne gjerne tenkt meg en sånn ja:) Har deffo sansen for lekkert design:)

Merethe Elin

24.03.2014 kl.16:23

Kakedamen: Der ikke teit, de hplder på å lage en film i disse dager. Det er 3 skoler klasser som skal denne stolen, for å trene opp rygg, mage å balanse.

Skriv en ny kommentar

hits