Maling av Piano!

 

Tiden flyr så fort at jeg skvetter bare med tanken. Det er mange uker siden jeg blogget sist for jeg har vært heldig med å kunne jobbe mye. Mange kan ha det rolig både i desember og januar, mens her har det vært mye å gjøre. Nye kjekke prosjekter både utvendig og innvendig.

 

Nå begynner det heldigvis å bli lysere både om morgenen og ettermiddager, jeg kjenner energien komme J

Mørketiden er ikke den tiden som er min favoritt, kulden er heller ikke noe jeg er spesielt glad i. Jeg gleder meg utrolig mye til våren.

 Nå til det jeg hadde tenkt å skrive om i dag.

På jobb har jeg jobbet litt med noen nye utstillinger. Som regel når jeg begynner med en ny utstilling har jeg en liten plan og et tema. Tema på denne utstillingen er blått og det meste blir til underveis.

 

Vi har et Piano som ble malt i to farger i høst, og vi har fått veldig mange tilbakemeldinger om hvor flott det er. En herremann i 60 års alderen sa her en dag " det er det mest sexy Piano jeg noen gang har sett". Sent dagen etter var han igjen en tur i butikken, og da satte han seg ned og spillte i nesten en time. Den mannen kunne jammen spille bra!

Jeg håper han vil ha en ny flott konsert nå som det har blitt litt mer maskulint.

 

Slik såg det ut på torsdag.

Nå er Pianoet blitt malt i en kjølig blå farger som er fra Fargerike sine egne farger. Den lyse er Kjølig Eleganse FR 1207 som gir et eksklusivt og tidløst utrykk. Denne fargen er klassisk, beroligende og den passer også godt på soverommet.

Tapeten er desigent av Arne Joacobsen.

 


Dype blåfargen er Reykjavik FR 1042 som også er fra Fargerike sine egne farger. Lampen er kjøpt for flere år siden på Ikea, den er blitt sprayet med gull, det samme er treroten og pianokraken. Pianokraken blir nok malt på nytt med Kjølig Eleganse. Tekstilen er fra Eijffinger.

Gulvet er til våtrom og var hvit, nå er det malt koks og deretter har jeg brushet det forsiktig med gull!

Da gjenstår det å ønske dere alle en fin lørdagskveld.

Jeg og min mann skal på konsert med Kaizer Orkester i kveld her på Nærbø, gleder oss!

Merethe

 

 

Ingen kommentarer

Jarlfryd

02.02.2013 kl.17:48

Hei, fineinterior

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)

Skriv en ny kommentar

hits