BLOMSTERKVASTEN!

I dag var jeg ute på et oppdrag ikke langt fra Blomsterkvasten, og det var helt umulig å  bare kjøre derifra uten å ta turen inn i butikken. Etter å vært der i en god halvtime måtte jeg tilbake på jobb, men hadde ikke særlig lyst å gå. Jeg vil anbefale alle om å ta turen til Klepp for å ta en titt, eller shoppe litt til Jul.:-)

Heldigvis fekk jeg lov å ta noen bilder som jeg nå vil dele her på bloggen.                                          Tilbake på jobb gikk det ikke lenge før jeg rett å slett måtte tilbake å shoppe litt til meg selv, og litt til utstillingen i vinduene på Fargerike Bygg / Miljø.  Så klart var det noe som bare må inn i mitt hus nå ti advent, kan jo kalle det en adventgave til meg selv.

 Reinsdyrene er lekkre, spesielt sammen med orkidene.

 

Denne måtte jeg bare ha uannsett pris, fikk det ikke ut av mitt hode og nå står de så fint i min stue. De blir også helt perfekte til mitt bord på Julaften,  gleder meg som et barn:-)

Dette bilde er fra Fargerike Bygg / Miljø, tapeten som er brukt her er fra Fargerike sin egen kolleksjon Trend, og heter Fort Hjort. De to trestubbene  har min sjef tatt med og med litt hvit maling, for tre og panel, ble de ganske lekkre, gardinene er fra Intage og kjeglen er fra Blomsterkvasten. Stolen er en gammel kaffestol som er blitt malt med fargen Frekk Magenta som er fra Fargerike sin egen fargekolleksjon. Selv vil jeg ha et par store trestubber hjemme, og er så utrolig heldig at det får jeg. Jeg skal være med en veldig god venninne, på en flott tur opp i heiå,å velge de ut helt selv. GLEDER MEG!!

Ha forsatt en fin kveld.

Merethe

 

 

 

2 kommentarer

Alice

29.11.2012 kl.22:06

Kjempe fine bilder :)

Tove

30.11.2012 kl.05:49

Skjønner godt du måtte tilbake for å shoppe der ja.

Skriv en ny kommentar

hits