Kreative 5-Klassinger!

Tidligere denne høsten kom Kirsten Iren, som er lærer ved Ogna Skule, inn på Fargerike Bygg / Miljø, hun lurt på om vi hadde noen gamle tapetbøker som vi ikke hadde brukt for! Hun ville bruke de på skulen i faget kunst og håndverk. Skolen bevilger kun noen få kroner til dette faget, og da er det viktig å kunne bidra litt slik at barna kan få lov å være kreative. Jeg fant flere utgåtte bøker og bombiner, og vi stablet til taket i bilen, det ble litt. Jeg sier alltid, når noen får utgåtte bøker, at det hadde hvert veldig kjekt og fått sett noe av det elevene lager, kanskje jeg kunne hatt en liten utstilling i butikkvinduet.

I dag kom de med alt som de hadde laget, det er så flott at jeg må dele det med alle. De har laget runde bokser som kan brukes til penner, smykker osv

 

 

 Noen er utstillt inne i butikken og noen ute i vinduene.

 

Dette var nesten som Julekvelden, så utrolig flotte de er! Takk til frøken Kirsten Iren og 5 Klasse på Ogna Skule i Hå Kommune.

Merethe

 

5 kommentarer

Dorthea Olsson

15.11.2012 kl.21:54

Så utrolig kult laget :D er så gøy når barn er kreative :D

Monica Strand

15.11.2012 kl.22:26

Moro med gjenbruk !

15.11.2012 kl.22:40

Veldig kreativt:-)

helgemamma

15.11.2012 kl.23:59

Åh, nå fikk jeg gode minner fra barndommen. Mannen til mammas venninne jobbet med å tapetsere og vi fikk ofte utgåtte bøker med tapetprøver. Så utrolig mye gøy vi hadde med de prøvene :-)

7. klasse Ogna Skule

19.11.2012 kl.10:37

Hei!

Veldig kjekt at du har lagt ut bilde av kunsten vår her! Men vi går i 7. klasse :-) Takk for at vi fikk material til å gjøre dette!

Hilsen fra

Anders, Randi Elin, Magne, Per Ingvald, Torbjørn, Mats, Monica, Kaius, Ann Siren, Patrick, Leonhard, Jarle, Vilde, May Bente, Vegard Andrè, Tina, Lasse, Olav, Sander, Ivan, Ole, Geir Atle, Sarah, Amalie og Steinar.

Skriv en ny kommentar

hits