Gule Kontraster!

Gult er en farge som vi kommer til å se mye til i tiden fremover både i interiør og klær. Nesten alle klesdesignere hadde gult på gatewalken denne høsten, og kommer tll å se mye gult til våren/ sommeren.

Gult er en spennende farge, den har stor påvirkning på oss. Har vi gult på kjøkkenet, som på dette kjøkkenet, vil den hjelpe oss å våkne:-) Gult i interiøret virker oppløftende på de fleste, men på noen kan den være ganske irriterende og urolig, spesielt om den er sterk og gjennomtrengende. Jeg har lest og studert endel fargepsykologi og der kommer det godt frem at gult er en vanskelig farge å bruke. Likevel bruker svært mange nordmenn gult utenpå husene, og det er nok fordi vi liker gult og at det gir oss litt oppløfning. Gult er glede, ønske om forandring, trygghet og kreativ farge.

 

Jeg liker godt den mørke, nesten brunsvart innredningen, mot den hvite veggen og betong på gulvet, det hele blir toppet med et gult felt. Dette kjøkkenet har et veldig flott design og det gule gir rommet en glede, rommet blir smilende på en måte. Bruk litt gult i huset det fungerer som en god vitaminsprøyte, spesielt på denne tiden av året!

                    

Gult på biler er ganske vanlig, spesielt på racerbiler. Kan det vær for å irretere konkurentene?

Her er noen bilder fra Louis Vuitton sin vår/ sommer kolleksjon. 

 

Begge veskene frister ihvertfall meg, men jeg tror min lommebok sier NEI!

Mønsteret kan god være geometrisk som på denne kjolen.

 

Ha en fin dag!

Merethe

                
4 kommentarer

Tove

11.11.2012 kl.15:50

Gult er kult! Men fargen bruker jeg lite, forbinder det stort sett med påske. Artig at nå begynner å bli brukt i interiør.

Unni

11.11.2012 kl.17:57

Veldig stilig med sterke kontraster. Gult er ikke den mest brukte fargen, men veldig spennende.

Merethe Elin

11.11.2012 kl.20:06

Unni: Ja, er helt enig!

Merethe Elin

11.11.2012 kl.20:07

Tove: Kjekt å bruke gult helt året, ikke bare i påsken.

Skriv en ny kommentar

hits