HÅNDLAGET!

Igjen er det trendy med håndarbeid spesielt strikk er superpopulært. Alle ( nesten) strikker Dorthe genseren, til og med jeg måtte strikke den berømte genseren. Gensern er nesten så stor som et telt, og slett kke min stil i det hele tatt, men pytt. Dorthe genseren kan jo være en god kosegenser. Etter flere forsøk er noen av mine nærmeste i sjokk over å se meg med strikkepinner. Den ble ferdig i løpet av noen få uker, ikke fult så stor som i oppskriften. Rart hvor fort vi blir påvirket!

I dag har jeg og Reidun vært på Kuilteutstilling på Lerbrekk Gamle skule, langs Riksvei 44, med flott utsikt til sjøen. Damene som hadde utstilling denne helgen, har vært en forening i 15 år og fant ut at de ville vise frem noe av arbeidet sitt. Jeg har en venninne som er med i foreningen, og når hun fortalte om denne utstillingen var det en selvfølge å ta turen. Jeg ble imponert over alt det flotte håndarbeidet, noen laget duker, noen tepper, puter og små brikker og for ikke å glemme veskene. Kvilting er en slags lappeteknikk, noen syr for hånd og noen bruker symaskin. Mønster og stoffene er nydelige, og i alle slags farger og mønster.

 

Dette er et Juleteppe og vil si det er ganske internasjonalt.


Disse er håndbroderte på et teppe.

 Teppe og pute til gutterommet!

Dette teppe er laget av gamle jeans.

 


Det er en flott utsikt over Jærhavet fra skulehuset!
Dette teppe fikk jeg i gave av Tone Sofie og hennes mann, i sommer, det er hun som har laget dette. Jeg har det i TV-stuen vår og kampen er stor om hvem som skal ha det rundt seg. Helst skulle det hengt på veggen.
Så bra at det er blitt trendy og så mangen setter pris på slike ting.

Ha forsatt en flott søndag.

Merethe! 

Én kommentar

HugoOgMonica

28.10.2012 kl.21:26

Så masse fint :) Min mamma var superflink med quilting, har mange duker etter henne.

Jeg selv har dessverre ikke tålmodighet til slikt ;))

Skriv en ny kommentar

hits