NY KOMMODE!

Da er kommoden ferdig og Margunn ble fornøyd med resultatet. 

Det er ikke brukt mye tid og penger for å få dette til. Tror det er brukt ca 2-3 timer totalt på dette prosjektet, og mindre en 2 liter maling. Selfølgelig måtte jeg ha 2 liter bokser siden valget ble 2 farger, men det er slett ikke nødvendig. En pensel er nok, vask den i lunket vann og litt salo etter vært bruk. På veggen er det bruk to lengder tapet. 

 

 

Jeg fant en boks med Jotun Dekor Lasur, den er desverre gått ut av produksjon. Det kan jo være at noen fargehandlere har noen bokser igjen i hyllene. 

 

Jeg har brukt de gammle håndtakene som var på når jeg fikk den. 

 

Tapeten er fra den nye Barnekolleksjonen til Borge og heter Lilleby og den finnes i flere farger. Personlig syns jeg den kan brukes flere plasser som for eksempel i en gang.Den kan styles både opp og ned.

Denne tapetboken bør dere se.

Som dere ser på bilde så har jeg malt kommoden med Fargerike sitt eget produkt, radioen har maler Frode gitt til meg. Tror ikke han liker fagen :-)

Puten er fra Søhdal sin nye høstkolleksjon.

Merethe

5 kommentarer

Nora

12.10.2012 kl.21:41

Hei! Håper du kan ta deg tid til å svare på noen spørsmål jeg har :) jeg vurderer å utdanne meg til interiør konsulent på Norges kreative fagskole, men er også på utkikk etter en litt billigere utdannelse innen det samme. Hvor tok du din utdanning, hvor lenge varte den og hvor mye måtte du betale? Og veit du om det er vanskelig å finne seg jobb?

Solveig

12.10.2012 kl.21:44

Sykt kul kommode! :D elsker old style! :)

Merethe Elin

12.10.2012 kl.23:35

Nora: Jeg har sendt deg en mail:-)

Ivett

13.10.2012 kl.16:51

Resultatet ble jo kjempe fint! :D

Stilig!

Anette

15.10.2012 kl.20:24

Nydeligste tapeten fra Borge :)

Skulle likt å bla litt i den boken ja!

Jeg har fire fine give aways gående inne

hos meg hvis du vil prøve lykken ;)

Ønsker deg en fin høstuke!

Klem Anette

Skriv en ny kommentar

hits