Høner & Egg!

I dag var det min siste dag før en uke feri. Dagen startet veldig travelt med et prosjekt som måtte være ferdig før kl 11, og det hender at jeg er ute i siste liten. Det var jeg i dag, men fytti så effektiv jeg blir. På slaget 11.00 var alt klart og jeg kunne ha møte med ekteparet som skal renovere hele huset sitt. Møte gikk veldig bra, de ble fornøyd og gikk for mitt forslag. Da var det bare noen få ting som måtte gjøres før jeg kunne ta feri, den siste tingen var å levere noe utstyr til en veldig god kunde som driver med eggproduksjon.

Jeg ble invitert inn i Hønehuset ( som jeg kaller det) for å se hvor fint det hadde blitt, nytt gulv som er et belegg for industri og malte hvite vegger. Oddmund som eier dette forklarte meg hvordan dette fungerer og det var ganske imponerende. Etter en god forklaring om hvordan eggene kommer inn på båndet ville han vise meg inn til selveste hønene.

 

 

 

 

 

7500 HØNER, må bare være utrolig mye lyd. Men nei, der var det rolig og avslappet, faktisk kjente jeg at min kropp også ble rolig og mer avslappet. Hønnene var hvite og fine.

 

 

 

Tro det eller ei jeg var helt inne og satt på huk sammen med hønnene. Jeg måtte ha på meg spesile klær og sko pga hygiene og smitte. Han fortalte hvor viktig det var med trivsel siden dette er frittgående høner. Fóret var også viktig.

Dette var veldig kjekt å se spesielt når alt av gulvbelegg og maling er levert av Fargerike Bygg /Miljø.

 

 

Dette har vært en flott fredag med nye opplevelser!

 

Ha en flott kveld!

Merethe

3 kommentarer

mindit

10.08.2012 kl.21:59

hehe så kult

Merethe

10.08.2012 kl.21:59

Ha en flott kveld du også, Merethe! :-)

Lene

10.08.2012 kl.21:59

fint innlegg <3

Setter stor pris på en kommentar tilbake på bloggen min <3

Skriv en ny kommentar

hits