Blått!

Det kan aldri bli for mye blått er det en designer som sa en gang, og jeg tror på det!

Blått er en farge som roer ned og som gir oss fred i sinnet. Blått oppfattes også som formell og konservativ. I det sydlige strøk, der avkjøling er nødvendig, er den blå fargen et godt valg. På nordlige breddegrader der imot kan en blå stue virke litte imøtekommende særlig når gradestokken viser minus. Men blått er en internasjonal farvorittfarge og da er det ikke vanskelig å finne gjenstander i ulike nyanser. Det er faktisk mer nyaser i blått en i alle andre farger.

Det er ikke valskelig å lage en stue i blått, se bare her:

 

 

 

 

Ha en strålende fredag.

Merethe

3 kommentarer

så enig:) jeg har alltid likt fargen blå:D

Ida Wix

13.07.2012 kl.12:09

Blått er lekkert ja :) Blått var jo den mest lukseriøse og dyreste fargen for mange mange mange tiår siden, fordi det var så vanskelig å lage blått.. Kanskje også de sørlige landene som ikke har så mange sterke økonomiske ressurser i hende, henger litt igjen på det at blått er lukseriøst? Tenker litt på hellas med sine blå tak, dører og karmer.. Bare en tanke.. :) forresten likte jeg spesielt godt "maleriet" på det øverste bildet.

Ha en god sommer videre :)

Synnøve Rønneseth

13.07.2012 kl.12:58

Så flotte bilder ! :) Likte spesielt blåtonene det nest nederste bildet med det hvite taket og de mørke møblene. Har du vært vært med og innredet disse rommene ? :)

Synne :)

Skriv en ny kommentar

hits