Dør!

I dag vil jeg dele noen flotte bilder av et prosjekt jeg nettopp ble ferdig med. Det er ekstra kjekt når mine kunder er helt med på valgene jeg finner til dem. Denne gangen er det ikke inne i huset men rett å slett utvendig. Det å finne den rette fargen utvendig er ikke like lett.  Det er viktig å huske på, både med omgivelsene rundt, er det en naturtomt eller er det i et byggefelt.  Er det i byggefelt er det veldig viktig å ta hensyn til nabohusene.

Dette huset er i et godt etablert byggefelt og det var da veldig viktig for meg å ta en tur ut for å se meg om. Det ble ganske enkelt siden de fleste husene var beige. 

Dette huset var beiset okergult fra før, og eierne var klare for en forandring spesielt siden huset har hatt den samme fargen siden det ble bygget på 90 tallet. Valget ble Høstvann FR 6230 på veggene Lys Antikk, på vindu og garasjeporten. Hovedørene er blit malt med en knallfarge fra Fargerike sine egne farger, Frekk Magenta.

 

 

Tror nesten alle blir glade av å se slike flotte dører. Eierne malte nummerskiltet slik at det står i stil. Er det ikke flott vel?

Ha en fantastisk kveld.

Merethe

Én kommentar

Halie og Malin.

27.06.2012 kl.20:10

kuuult :D

Skriv en ny kommentar

hits