PÅSKETID med pynt!

Vi trenger ikke å pynte med gult til Påske. Jeg er ikke den som pynter så veldig til Påske, men litt er kjekt. I anledning en ny utstilling, jeg laget på jobb, kom ideen om å litt Påskepynt til hjemmet. Jeg tok med meg min sønn ut på handling av egg. Vi satte igang med jobben, det var litt jobb å blåse 18 egg. Maling er ikke noe problem, vi har alltid noen rester på jobb.

 


Fargene jeg valgte heter Jadeite FR 1149 og Pæresorbet FR1118, begge er fra Fargerike sine egne farger. Disse to er fra fargekartet  Årets Farge 2012!

  

Jadeite er en farge som er behagelig og rolig. Nyansen er frisk og dus, med et blålig skjær.Den er kjølig og passer perfekt til mine Påskeegg!

Pæresorbet er en lysere nyanse, og det er elegant på veggene.

Et tips : etter eggene er blåst ut, er det lurt å la de tørke til dagen etter.

Vi malte eggene og tørket de med hårføneren slik at det ble litt sprekker i malingen. Noen av eggen ble også dekorert med lit sølvtrå som en får kjøpt i blomsterbutikken. Blonder er også noen en kan bruke.

Et egg ble malt i en flott mørk grå farge fra Jotun som heter Ro. Den er så utrolig flott på veggen spesielt med malingen Lady Pure Color.

 

                                  

Hadde tenkt å legge til enda flere bilder, men siden det for tiden er litt problem hos blogg klarer jeg ikke å legge til mer i kveld. Kommer sterkt tilbake en annen dag. Ha en for tsatt  God Påske!

Merethe 

4 kommentarer

solkro

02.04.2012 kl.21:24

Flotte egg:)og farger
Så fint!

God påske :)

liveterno

02.04.2012 kl.22:02

Kjempeflott! Vi faget våre i konditorfarge, ble kjempebra det også!

Ha en fin kveld! E.

Merethe Elin

05.04.2012 kl.19:53

liveterno:Ja det ble di.

Skriv en ny kommentar

hits