Ungdommer!

Litt inspirasjon til ungdomsrommet!

Denne tapeten er fra "Hip og Fun" kolleksjonen til Storyes. Når mine gutter såg denne dongeritapeten ble begge klar til å tapensere igjen på rommene sine. Jeg ble ganske klar på mitt svar denne gangen, svaret ble nei! Huff det er ikke så lenge siden vi hengte opp ny tapet her i huset. Syns alltid det er kjekt å vise nye tapeter til guttene mine, for å få en kommentar om deres synspunkter.

 

Disse to designene er fra samme kolleksjon.

 Av og til tror min yngste sønn at vi er litt gammelmodige og lite oppdaterte, men oppdager fort at det er feil. Rart hvordan barna tenker om oss foreldre. Jeg liker at guttene følger med i trendene og kommer med gode kommentarer siden jeg liker veldig godt å jobbe med barn/ ungdomsrom.

Det som er viktig når jeg jobber med ungdommer er at rommet ikke blir slik mor og far vil det skal være, men mest som ungdommene ønsker. Det hender av å til at ønskene er veldig ekstreme at jeg ikke anbefaler å ha rommet på den måten. Da er det viktig å la ungdommene få ta del i planleggingen for da vil rommet få en helt annen bruk og betydning for de. Gi aldri opp før alle parter er fornøyd. Alltid, og da mener jeg alltid, blir de fornøyde med resultatet.

Ha ei fantastisk helg!

Merethe

 

7 kommentarer

Random :-))

06.01.2012 kl.16:15

rått!

Hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake :-)

kamerasilje

06.01.2012 kl.16:36

Fin blogg :)

Tove

06.01.2012 kl.16:50

Likte den øverste tapeten der.

destructivtoughts

06.01.2012 kl.16:51

Fint innlegg! Jeg har en helt leilighet og dekorere! Ingen tenråinger i hus lenger. Men det går seg vel til:-) Ha en fin dag.

Merethe Elin

06.01.2012 kl.22:16

destructivtoughts:Klart vi kan hjelpe til med det.

Reidun

13.01.2012 kl.22:50

Hei, takk for fine tips - her skal jeg stikke innom flere ganger :-)

Hvor solide er disse tapetene - egner de seg f.eks. i en gang???

Har hvitmalt vegg hvor jeg henger jakker/vesker osv, og det blir så fort striper/merker, og det er så KJEDELIG å skrubbe med Jif...

Merethe Elin

14.01.2012 kl.17:30

Reidun:Ja det går fint. Det går fint å lakken den med en vannbasert lakk slik at du kan skure på den.

Skriv en ny kommentar

hits