Vinduet!

Denne uken har vært veldig varierende på jobb. Har fått levert fra meg flere forslag på hele hus som skal total renoveres, og det tar litt tid når jeg har slike prosjekter. Jeg er alltid veldig nervøs før jeg leverer forslagene fra meg. Det kan jo være at jeg bommer helt totalt, men det har jeg heldigvis bare opplevd en gang. Huff og huff det var bare så utrolig fælt. Vi kom i boks til slutt.

Etter min debut i radioen var det rett på jobb. Silje, som jobber hos oss annenhver helg, hadde OD dag og ville være med meg på jobb. Det er alltid veldig kjekt å jobbe sammen med Silje, hun holder på å utdanne seg til interiørkonsulen, og er veldig flink. På torsdag måtte jeg starte med juleutstilling i vinduene og da passet det bra å ha med Silje. På forhånd hadde jeg bestilt noen tapeter som vil ta seg fint ut, nå i disse juletider.

 

Disse fire bildene viser et minne fra Svalbard. Dette bilde tok jeg da vi var på tur der oppe, og nå har vi laget en fototapet. Størrelsen er 120 cm i bredde og høyde 200 cm. Spesielt dyrt er det ikke og kan være et godt julegavetips til de som har alt, eller noen som treng det lille ekstra i hjemmet.

Det er fint med blå og hvit pynt også til jul, det trenger ikke alltid være rødt!

Merethe

 

3 kommentarer

ThatShouldBeMe

27.11.2011 kl.12:50

så koselige bilder

- ha en fin dag vidre:)

May-Teresa

27.11.2011 kl.12:58

fine bilder!
Fin blogg :)

Legg meg til som venn om du vil ha en ny

leser som elsker og kommentere ! <3

Hilsen; sutix . blogg . no ;D

Skriv en ny kommentar

hits