Petrolgrønt.

Petrolgrønt er flott, og veldig behagelig. Det er en farge jeg tror vi kommer til å se mye til fremover. Grønt er en farge som kommer, og du skal ikke se bort fra at grønt kan bli fargen i 2012.

 

HG_homedecor_01

 

Dette rommet er behagelig og stimulerende på samme tid. Her er det både varme farger og kalde farger.

 

Litt om grønt!

Grønt er en lat farge som gir deg ro når du er stresset og i ubalanse. Stresset glir av og musklene slapper av og balansen gjenopprettes. Men grønt har også andre egenskaper.

Avhengig av nyanse, kan grønt forstørre, men fargen kan også få rom til å virke flate og døde. Grønt reprensenterer likevekt og balanse.

Grønt i interiøret er godt for hjertepasienter og personer med dårlig blodsirkulasjon. Grønt er den beste soveromsfargen og passer godt i behandlingsrom. Ettersom grønt er godt for øynene, er det en god farge bland annet i operasjonsstuene, og i The green room, der artister og skuespillere trekker seg tilbake for å hvileøynene. Før du velger grønt interiør i en stue eller annet rom bør tenke igjennom hva du ønsker å bruke rommet til. Om du ønsker å underholde gjester og få ny energi, blir valget helt galt. 

Se på den flott vesken i orange! ( ønsker meg den.)

Grønt er en farge som jeg aldri bruker på meg selv, og heller ikke i interiøret hjemme. Det er ikke min favoritt farge sa jeg for noen uker siden da jeg var på et kurs/ foredrag, og etter det er nesten alt jeg ser grønt. Det er ikke slik at jeg ikke liker fargen, men det er bare noe som gjør at jeg ikke bruker den så mye.

Etter å ha snakket og jobbet med grønt den siste tiden kommer det helt klart litt grønt interiør inn i mitt hjem. Er det ikke rart hvordan det blir.

Ha en flott kveld.

Merethe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Benedikte Ringberg

20.11.2011 kl.18:33

Nydelig blogg, med behagelige farger ! :)

//Dikte

-Nå har jeg fotokonkurranse på bloggen, hvor du kan vinne en goodiebag til verdi av 300,-

Ta en titt ? :)

Jasmiiin

20.11.2011 kl.18:56

Grønn er en fin farge! <3

Sjekk ut sangvideo på bloggen min om du vill!

solkro

20.11.2011 kl.19:00

En av mine favoritt farger:)

Skriv en ny kommentar

hits