Fargerike!

undefined

 

FÅ STILEN MED FARGERIKE

  • Det er fugler som gjelder Fugler i alle mulige former og farger er noe av det heteste på tapetfronten om dagen. Dette norskdesignede tapetet av Halvor Bakke har et eksklusivt preg over seg og kan passe inn i en...

  • De viktige aksentfargene For å få en fullstendig fargepalett, er aksentfargene svært viktige. Her har vi valgt Søt Sitron FR1116, som frisker opp uttrykket og gjør det mer lekent.

  • Et klassisk element Sisalteppet New Hampton har den motsatte oppgaven til Søt Sitron. Teppet er et veldig klassisk og tidløst element, og roer ned hele uttrykket. Teppet kan bestilles fra din nærmeste...

 

undefined

En drøm av ruter

Dette palettet består av forskjellige nyanser av brunt og beige kombinert med fuksia! Sengen er fylt til randen av gode og myke puter, og alt er sydd for hånd av Fargerikes sydame.


Panelene med chioniserie-tapet gir blikkfang og er en rimelig måte å skape kontraster og fokusområder på i et interiør.

FÅ STILEN MED FARGERIKE

  • Ruter! Dynetrekk: Ashbourne Chech Coco. Rutete tekstil med dype plommetoner; Moon, stor fløyelspute: Cardinal Silk, de to bakerste putene i Sartorial Wool fra Clarke & Clarke.

  • Ruter og fugler i skjønn forening Chinoiserietapetet heter Hummingbird 62/1001 og kommer fra A Collection of Flowers fra Cole&Son. Rutetapetet heter Tweed 9759 fra ECO Tweed-kolleksjonen til Eco Borås.

  • Baronesse Fløyel - for det beste resultatet Til å male listene brukte vi Baronesse Fløyel i fargen XX. Baronesse Fløyel er en vanntynnet interiørmaling til bruk på tre og fiberpanel, skap, dører, vinduer, karmer, listverk mm.

  • Backgammon fra Senso Click! Dette gulvet er laget av vinyl! Det legges i staver med et klikksystem. Fargen vi har benyttet i denne saken heter Backgammon. Gulvet er forøvrig tilgjengelig i flere farger

  • Fargerike har fått helt ny nettside, og jeg syns den er veldig bra. Der kan dere finne den nærmeste butikken og mange, mange gode tips

  • Ha en flott onsdag.

3 kommentarer

itstoday

09.11.2011 kl.16:39

Liker bloggen din, og ha en fin kveld videre!

Grete

09.11.2011 kl.17:15

Her var det mye fint :) soverommet mitt venter fortsatt på litt inspirasjon...men tror jeg lander på noe blått og hvitt, og kanskje en bit fugletapet :)

Merethe Elin

09.11.2011 kl.20:12

Grete:Blått er et godt valg på soverom.

Skriv en ny kommentar

hits